TheCreator

Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza!

Sorin, e timpul sa #nevedem la vot!

Inscrieri
21 Feb - 31 Mar
Categoria
DESIGN
Voturi
21 Feb - 07 Apr
Anunt castigatori
08 Apr
47 / 128 [cele mai recente]

“Nu am fost, din pacate. Din lipsa de timp.” (2019, România, aproape toata lumea cu drept de vot)
Pentru cei care nu au fost niciodata, a fi observator independent al unui proces electoral pare un proces complicat si consumator de timp (ridicat legitimatia, training, trezitul dimineata si cele minim 12h fara mancare, apa si uneori fara loc). In contrapartida insa experienta participarii ca observator la vot aduce, pe langa observarea actului electoral, constientizarea esentei societatii romanesti prin interactiunea cu diverse persoane implicate in procesul electoral, indiferent de categoria socioprofesionala, orientarea politica si varsta, constientizarea implicatiilor birocratiei, experienta de prima personale a unei zile intr-o scoala de stat, interactiune cu diversi reprezentanti ai statului si altele. Toate reprezinta o sursa valoroasa de idei pentru cei ce isi doresc sa participe la schimbarea pe care si-o doresc in jurul lor.
#nevedem evolueaza din #vavedem, obiectivul fiind transmiterea idei ca orice schimbare porneste cu un dialog si un dialog incepe cu o intalnire. #nevedem noi intre noi, cei care avem si lucruri in comun si lucruri diferite, #nevedem cu autoritatile ca sa observam ce si cum functioneaza, #nevedem noi ca generatie prin implicare. In materiale pot fi alese mai multe prenume (Ana, Ionut etc)
Promovarea propusa este preponderent online, catre profesionisti care imagineaza produse si servicii pentru romani, indiferent daca pe cont propriu sau la companii. Ca ruta vizuala recomand poze reale facute de diverse persoane atunci cand au observat procesul de vot, ideal cu awareness crescut in target (in simulare este o poza personala facuta in dimineata de 7 Octombrie 2018 de către un observator independent al referendumului).
Se pot face amplificari cu comunitatile #vavedem cu mesaj #nevedem sa #vavedem.

47 / 128 [cele mai recente]

Lucrare creata de Irina & Sache

Voturi: 24