TheCreator

Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza!

De Alegeri arata-ti rochiile nespuse. #ALEGelegant

Inscrieri
21 Feb - 31 Mar
Categoria
DESIGN
Voturi
21 Feb - 07 Apr
Anunt castigatori
08 Apr
46 / 128 [cele mai recente]

“Mi s-a spus o viata ca e mai bine sa tac pentru ca parerea mea nu e buna. O data am zis si m-au contrazis toti. Si mama. Si tata. Si prietenii. Si restul. Pentru ca nu eram de acord cu ei. Asa ca tac pentru ca nu mi se asorteaza conflictul.” (2019, Romania, femeie, 28 – 35 ani)
Rochia este atributul feminitatii indiferent de varsta. Comoda, eleganta sau sexy rochia este o alegere a celei care o poarta de a fi intr-un fel. Chiar daca acel ton e in linie cu trendul sau in opozitia lui. Rochia nespusa e simbolul a ceea ai vrea dar nu indraznesti sa fii.
Intr-un poll rapid pe facebook 69% dintre respondenti au in dulap cel putin un obiect vestimentar pe care nu l-au purtat nici macar o data.
Proiectul De Alegeri arata-ti rochiile nespuse isi propune definirea unui spatiu in care femeile isi pot exprima in siguranta, fara prejudecati alegerile fie ele vestimentare sau electorale. Ziua Votului devine ziua in care isi asuma public parerile neexprimate, rochia pe care nu au purtat-o niciodata, pentru ca era “prea scurta”, “prea mov”, “prea vizibila”, prea altfel decat cum ne asteptam de la ele.
Schimbarea de sezon este o oportunitate de schimbare a garderobei pentru segmentul target. In plus, in Romania exista obiceiul de a te innoi de Paste. Campania va avea un mix intre online si offline in zone precum: magazine online de haine, vitrine magazine haine (designer sau lant), prin influenceri romani din zona fashion (“eu asa ma imbrac la vot. #ALEGelegant” cu 2-3 saptamani inainte de alegeri trimitand provocari si catre alte 3 persoane).
Executii suplimentare pentru amplificare:
- All day #VotAfterparty intr-un loc public din fiecare oras, unde se pot intalni pe baza de stampila toate rochiile la ziua Votului ca un simbol al exprimarii alegerii
- Discount in magazine fashion afiliate campaniei pe baza stampilei de vot
- Dramatizare pentru a demonta si obiectia “Eu nu am pe cine sa aleg” vizual care sugereaza nud ( un manechin gol de exemplu) insotit de explicatia “Daca nu ai gasi nimic la magazin pentru tine, ai iesi dezbracata pe strada?”

Sursa poza - https://pixabay.com/vectors/mannequin-fashion-female-clothing-312526/

46 / 128 [cele mai recente]

Lucrare creata de Irina & Sache

Voturi: 25