TheCreator

Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza!

Don't Keep Calm 1

Inscrieri
21 Feb - 31 Mar
Categoria
DESIGN
Voturi
21 Feb - 07 Apr
Anunt castigatori
08 Apr
40 / 128 [cele mai recente]

Don't Keep Calm 1

Mesajul campaniei este de aceasta data un indemn, doar ca este unul formulat in niste coordonate deloc riguroase. Sloganul folosit si reinterpretat, pentru comunicarea mesajului este unul popular in randul tinerilor consumatori de nou, cool si digital, iar rezultatul final invita intr-un mod neagresiv la schimbare, prin intermediul votului.
Vizualul de campanie este executat respectand estetica afisului britanic clasic Keep Calm And Carry On, doar ca este adaptat si nuantat in functie de mesajele multiple ale campaniei noastre.
Mesajul de baza, reinterpretat, este Don't Keep Calm And Don't Carry On-Hai la vot, insa variatii textual/cromatice care adreseaza probleme actuale ale societatii romanesti sunt enuntate plecand de la aceasta formula consacrata.
Aceste variatii pot fi: pe fundal oranj textul Don't Keep Calm And Don't Migrate-Hai la vot; pe fundal verde Don't Keep Calm And Don't Give Up-Hai la vot; sau pe fundal magenta Don't Keep Calm And Don't Be Quiet-Hai la vot.
Mesajul campaniei este asadar simplu si foloseste ca elemente componente doar textul si variatiile de culoare.
Campania este declinabila in mediul online unde publicul tinta este invitat sa dezvolte si mai mult si sa posteze variatii diferite ale mesajelor oficiale ale campaniei, si sa le impartaseasca cat mai multor persoane.
Publicul este incurajat deci sa participe la schimbare intr-un mod occidental, daca nu ca logistica, macar ca estetica a fenomenului.

Multumesc

40 / 128 [cele mai recente]

Lucrare creata de Ionut Alexandru Lungu

Voturi: 28