Seen - Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza! Subcategoria 1. Pentru cresterea participarii efective la VOT din: DESIGN

Inscrieri: 21.02 31.03 Voturi: 21.02 07.04 Anunt castigatori: 08.04.2019
13 / 128 [cele mai recente]

Problemele prezentului cer rezolvări contemporane. Campania se adresează tuturor utilizatorilor de smartphone, adică aproape întregii populații. Orice om care are un smartphone este familiarizat și cu aplicațiile de messenger și cunoaște sentimentul acela când este igonorat de persoana căreia îi transmite un mesaj. Întrucât se pune accent pe acest sentiment, se dorește o simpatizare cu publicul țintă, transmitere a unui mesaj pe care să nu-l uite și să îl asocieze și cu o trăire.

Din punct de vedere grafic, reprezentarea este foarte simplă, astfel încât să fie ușor de înțeles, indiferent de nivelul de cunoaștere al viitorului alegător.

Pe lângă acest tip de execuție, se poate porni și un trend cu hashtag-ul #șîeuvotez, făcându-se referire la #șîeu, hashtag deja popular în mediul online și asociat cu dorința oamenilor de a face o schimbare în țară. Se pot face și pliante și tot felul de bannere sau alte acțiuni, însă modul principal de răspândire va fi cel online.

Embed:
13 / 128 [cele mai recente]
de Horia George Pașa
voturi: 51
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza! s-a votat in perioada 21-02-2019 -> 07-04-2019

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii